Shopping Bag (0)
Ostoskori on tyhjä.

Palvelut

Virtuaalipalvelin Ultra

64,00 720,00  + ALV

Palvelimen kk-hintaan sisältyy seuraavat taatut resurssit:

– 8 GB muisti

– 150 GB nopea levytila

– 4 prosessoriydintä

– 200 Mb/s verkkoyhteys

– VPS-hallintapaneeli

– 1 IP-osoite

Rajoittamaton liikennöinti

Tilaus jatkuu automaattisesti laskutuskauden päättymisen jälkeen, mikäli palvelua ei irtisanota. Olkaa hyvä ja lukekaa tilaus- ja toimitusehdot.

Voitte määritellä haluamanne palvelinresurssit alapuolen pudotusvalikoista jolloin myös hinta näytetään saman tien ja tilaus onnistuu tämän jälkeen välittömästi.

Poista
tuotetunnus (SKU) vps-ultra Osasto:

Tuotekuvaus

Virtualisointi on termi, joka tarkoittaa yksittäisen palvelimen jakamista useisiin toisistaan eristettyihin virtuaalisiin ”yksikköihin”. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kohtuullisesti hinnoiteltuja palvelinratkaisuja, jotka ovat kuitenkin toiminnaltaan ja luotettavuudeltaan perinteisten ns. rautapalvelinten veroisia.

Esimerkiksi 1 GB muistilla sekä 25 GB levytilalla varustettu palvelin soveltuu hyvin aloittelevan yrittäjän liiketoimintaa tai yksityishenkilön harrastekäyttöä tukemaan. Vaativampaan käyttöön (erittäin vilkkaasti liikennöity foorumi, tms.) soveltuu mainiosti 4 GB muistilla sekä 100 GB levytilalla varustettu palvelin.
Luovutamme palvelimet aina pääkäyttäjätunnuksineen, joten palvelimien konfigurointimahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Virtuaalipalvelin onkin varteenotettava palvelu tilanteessa jossa perinteiset webhotellipalvelut jäävät ominaisuuksiltaan tai asetusmahdollisuuksiltaan vajavaisiksi asiakkaan tarpeisiin.

Virtuaalipalvelimien levytilan taustalla on SSD-levypakka! Levytilan varaus virtuaalipalvelimille toteutetaan niin, että ilmoitettu virtuaalipalvelimen levykapasiteetti jää asiakkaalle käyttöön käyttöjärjestelmän asennuksen jälkeen. Todellisuudessa levytila on siis jonkin verran ilmoitettua suurempi. Virtualisointitekniikkana käytämme luotettavaksi ja hyväksi havaittua KVM-tekniikkaa joka mahdollistaa täydellisen virtuaalipalvelimen asetusten määrittelyn aina kernel-tasolle asti.
VPS-isäntäpalvelin on varustettu vähintään 16-ytimisillä virtualisointiin soveltuvalla Intel Xeon -prosessoreilla sekä  ECC-muistikammoilla. Tämä yhdistettynä nopeaan levypakkaan takaa sen, että nopeutta löytyy vähintäänkin tarpeeksi.

Palvelimen liikennöinti on aina rajoittamaton. Mielestämme datan tulee saada liikkua vapaasti ilman keinotekoisia rajoitteita. Sinun ei siis tarvitse erikseen tarkkailla siirretyn datan määrää hallintapaneelista vain huomataksesi että liikennöinti on kulutettu loppuun.

Käyttöjärjestelmävaihtoehdoista mainittakoon mm. Debian, CentOS, Fedora, UbuntuWindows Server 2012 R2 Standard Edition**

**: Windows vain virtuaalipalvelimille joissa vähintään 4 GB muistia ja 50 GB levytilaa.

Lisätiedot

Tilausjakso

, , ,

Virtuaalipalvelin alkaen 8,00 €/kk (+ALV) Tilaa nyt!