Shopping Bag (0)
Ostoskori on tyhjä.

Palvelut

Webhotelli Basic

75,00 138,00  + ALV

Webhotelli Basic soveltuu mainiosti yksityishenkilön tai aloittavan yrityksen tarpeisiin. Sen tekniset ominaisuudet ovat:

– 90 GB tallennustilaa

– 40 × 5 GB postilaatikkoja

– 3 × postituslista

– 8 × MySQL-tietokanta

– Cpanel-hallintapaneeli

– SSH-käyttömahdollisuus

– 6 ylimääräistä FTP-käyttäjätunnusta

– Lisähintaan haluamanne verkkotunnuksen (.fi, .com, .net, .org, .info, .biz, .eu) rekisteröinti tai siirto

– Mahdollisuuden asentaa eri www-sovelluksia helposti hallintapaneelista muutamalla hiirenklikkauksella.

Tilaus jatkuu automaattisesti laskutuskauden päättymisen jälkeen, mikäli palvelua ei irtisanota. Olkaa hyvä ja lukekaa tilaus- ja toimitusehdot.

Poista
tuotetunnus (SKU) WH-Basic Osasto:

Tuotekuvaus

Webhotelli Basic on palvelu joka soveltuu käyttöönne silloin, mikäli Lite-webhotellin esimerkiksi 20 sähköpostilaatikkoa eivät riitä, tai mikäli tarvitsette enemmän kuin 45 GB tallennustilaa sivustojen tiedostoja varten.

Basic-palvelumme onkin suunnattu yrityksille ja yhdistyksille, joilla on monta työntekijää, tai muuten vain tarvetta ottaa käyttöön paljon sähköpostilaatikkoja.

Jos sivustosi on todella suosittu tai tarvitset vieläkin enemmän postilaatikoita ja levytilaa, suosittelemme tutustumaan Power-tuotteeseemme. Se mahdollistaa suuremman levytilan ja postilaatikkomäärän lisäksi taatun prosessoritehon, keskusmuistin sekä suuren määrän tietokantoja. Myös Power-webhotellissa eri www-sovelluksien asennus on mahdollista helposti, suoraan hallintapaneelista muutamalla hiirenklikkauksella sekä SSH-yhteysmahdollisuus.

Muistathan valita, haluatko samalle tilaukselle verkkotunnuksen, vai et! Voit tilata myös verkkotunnuksen kauttamme hintaan 14 €. Hinta koskee seuraavia verkkotunnuspäätteitä: .fi, .net, .org, .info, .biz ja .eu.

Lisätiedot

Tilausjakso

Verkkotunnus

Kyllä, Ei

Oma IP-osoite (+49 €/v)

Kyllä, Ei

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Webhotelli Basic”
Virtuaalipalvelin alkaen 8,00 €/kk (+ALV) Tilaa nyt!